DESCOPERA PUTEREA PRODUSELOR NOASTRE PENTRU
COLORARE SI DECOLORARE
FOLOSIM PRODUSE CONSACRATE SI DE CE MAI BUNA CALITATE

Printre ele se numara branduri precum ALFAPARF MILANO si J Beverly Hills.   Spre exemplu, JBH  ofera nuante intermixabile infuzate cu ulei de argan, pudra de perla neagra, fructe de acai si aloe vera. Linia lor de culoare livreaza culori intense, vibrante si o conditie a parului de neegalat.  Specialistii acestui brand propun un concept bazat pe o singură linie care prezintă opțiuni de culoare demi, semi si permanenta, permitand astfel obtinerea unor rezultate translucide, intense sau cu profunzime, toate din acelasi tub. Sistemul de diagnoza în 5 pasi garanteaza rezultate previzibile cu acoperire de pana la 100% a parului alb.

…va invit sa fiti COQUETTE! 

Pentru a folosi vopseaua profesionala J Beverly Hills, este necesara parcurgerea programelor initiale de educatie de catre stilisti. Iar voi sunteti NOROCOASE, colegele noastre , au parcurs cu brio aceasta etapa si va asteapta sa profitati de acest lucru, pentru a obtine in sfarsit culoarea mult dorita.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.